Camping barretje

De roos uit het logo van de Rozenhorst

Drankjes, taart en een hapje

In maart 2023 hebben wij hier op de Rozenhorst onze receptie/recreatieruimte in een gezellig camping barretje omgetoverd!
 
Bezoekers op de camping en in de vakantiehuizen kunnen hier genieten van een lekkere kop koffie, thee of fris, met een stuk taart of brownie . Of een ijsje bij warm weer! Wij hopen in de toekomst dat wij ook lekkere biertjes en wijntjes uit de regio in ons barretje mogen inschenken.
 
Verder is het mogelijk om op reservering ontbijt, lunch, diner (“wat de pot schaft”), soep, high tea of borrelplankjes te bestellen. Ook voor groepen kan op maat catering verzorgd worden. Een voorbeeld menukaart is hier te vinden. Hiervoor kun je direct contact opnemen met Diana.
 
Wij zijn in seizoen 2023 en 2024 aan het onderzoeken wat werkt qua openingstijden, dus deze wisselen nog. Daarom worden de openingstijden op dit moment via social media, briefjes op de camping en bij de receptie gecommuniceerd.

Als Diana er niet is, kun je alsnog frisdrank, ijs, snacks, bier en wijn uit de koelkast kopen – dit is dan zelfbediening en je kunt betalen in het muntkistje naast de koelkast.
 
Zie de foto’s van het barretje voor een sfeerimpressie.