Camping

De roos uit het logo van de Rozenhorst

Sfeervolle en rustige camping

De camping is zeer ruim opgezet met grote plekken en heeft een prachtig uitzicht over het Noord-Limburgs landschap. Over 6 verschillende velden zijn 25 grote campingplaatsen verdeeld. Ieder veld heeft zijn eigen unieke karakter met diverse fruitbomen. Op het terrein vind je een overdekte vuurplaats, een kas, een recreatieruimte en een speeltuintje. Daarnaast zijn er ook bijzondere moes-, bloem- en kruidentuinen die door mensen uit de buurt worden onderhouden. Deze mensen praten graag over hun werkzaamheden en hebben ook vaak eigen producten te koop.
 
Onze gezellige camping is geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Verder is de locatie een prachtige uitvalbasis om de omgeving te verkennen die veel te bieden heeft. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken, musea, pretparken of stadjes bekijken, er is voor ieder wat wils!
 
De roos uit het logo van de Rozenhorst

Voorzieningen

Sanitairgebouw

In het sanitairgebouw van de camping zijn 2 afwasplaatsen, 6 douches en 6 toiletten aanwezig, waarvan de doucheruimtes recent zijn gemoderniseerd. Daarnaast is er een aparte, ruime badkamer voor mindervaliden met daarin ook een verschoonplek voor baby’s en een babybadje. Tevens is er een overdekt keukentje waar een wasmachine en droger staan. Deze kun je gebruiken tegen betaling van € 5,- in het muntkistje aan de muur. Hier staat ook een koelkast met vriesvak met een selectie aan drankjes, snacks en ijsjes die via een muntkistje betaald kunnen worden. Verder zijn de campingplaatsen voorzien van stromend water en van elektra (10 Ampère).

Receptie, recreatieruimte, camping barretje

In de geheel in 2024 gerenoveerde receptie / recreatieruimte / barretje van de camping vind je allerlei informatiefolders voor uitjes en wandel- en fietsroutes van de omgeving. Daarnaast is er een minibieb, speelgoed, spelletjes en een TV. Ook zijn er verschillende campingspellen te leen zoals Kubb, jeu de boules, badminton en tafeltennis. Verder is er op bepaalde tijdstippen het camping barretje open waar je drinken en een hapje kunt bestellen.  

De overdekte vuurplaats

Houd je van een biertje gezellig rond het kampvuur? Wil je graag marshmallows roosteren of broodjes bakken met je kinderen? Of wil je graag gitaar spelen en zingen bij het kampvuur? Dit kan bij de overdekte vuurplaats. Voor € 5,- kun je een kratje hout kopen.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er van alles te beleven op de camping. Zo is er een speeltuintje, schommel en een tafeltennistafel. Ook vind je hier de ren met kippen en konijnen. Daarnaast is er de skelteroverkapping waar de kinderen zelf verschillende skelters, fietsjes, steppen en loopfietsen kunnen pakken. Achter op de camping is er ook een speelberg waar bij goed weer met water gespeeld kan worden. Genoeg te beleven dus!

Kas

Op de camping staat een kas waarin je droog kunt zitten bij wat somberder weer. Verder staan er in de kas druiven. Wanneer deze rijp zijn mag je die met een mesje voorzichtig afsnijden en opeten. Al de andere gewassen zijn voor eigen gebruik. Toegang is op eigen risico, bij storm en hagel is de kas verboden terrein!

Onze sfeervolle camping is geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen.
Boek en geniet van je vakantie op deze heerlijke
plek in het mooie Limburg.

Genieten in de natuur...

De roos uit het logo van de Rozenhorst