Camping

De roos uit het logo van de Rozenhorst

Sfeervolle en rustige camping

De camping is zeer ruim opgezet met grote plekken en heeft een prachtig uitzicht over het Noord-Limburgs landschap. Op het terrein zijn in het totaal 25 grote plaatsen verdeeld over 6 verschillende velden met allerlei verschillende fruitbomen, elk met hun eigen unieke karakter. Daarnaast zijn er een overdekte vuurplaats, een kas, een recreatieruimte en een speeltuintje op de camping aanwezig. Verder zijn er ook bijzondere moes-, bloem- en kruidentuinen onderhouden door mensen uit de buurt. Deze mensen praten heel graag over hun werkzaamheden en hebben vaak eigen producten te koop.
 
Onze gezellige camping is geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen. Verder is de locatie een prachtige uitvalbasis om de omgeving die veel te bieden heeft te verkennen. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, zwemmen, mountainbiken, musea, pretparken of stadjes bekijken, er is voor ieder wat wils!
 
De roos uit het logo van de Rozenhorst

Voorzieningen

Sanitairgebouw

In het sanitairgebouw van de camping zijn 2 afwasplaatsen, 6 douches en 6 toiletten aanwezig, waarvan de doucheruimtes recent zijn gemoderniseerd. Daarnaast is er een aparte ruime badkamer voor mindervaliden met daarin ook een verschoonplek voor baby’s en babybadje. Tevens is er een overdekt keukentje waar een wasmachine en droger staan. Deze kun je gebruiken tegen betaling van € 5,- in het muntkistje op de muur. Verder zijn de campingplaatsen voorzien stromend water en van elektra (10 Ampère).

Receptie, recreatieruimte, camping barretje

In de receptie / recreatieruimte van de camping vindt u allerlei informatiefolders voor uitjes, wandel- en fietsroutes van de omgeving. Daarnaast is er een minibieb, speelgoed, spelletjes en een TV. Ook zijn er verschillende campingspellen te leen zoals Kubb, jeu de boules, badminton en tafeltennis. Voor de houtkachel kun je voor € 5,- een kratje hout kopen. Verder is er op bepaalde tijdstippen een camping barretje waar je eten en drinken kunt bestellen. Als het barretje dicht is, is er een selectie aan drankjes, snacks, koffie, thee en ijsjes via het muntkistje te koop. 

De overdekte vuurplaats

Hou je gezellig van een biertje rond het kampvuur? Wil je graag marshmallows roosteren of broodjes bakken met je kinderen? Of wil je graag gitaar spelen en zingen bij het kampvuur? Dit kan bij de overdekte vuurplaats. Voor € 5,- kun je een kratje hout kopen.

Plattegrond van De Rozenhorst voor reserveren camping

Voor de kinderen

Voor de kids is er van alles te beleven op de camping. Zo is er een leuk speeltuintje, schommel en een tafeltennistafel. Ook vind je hier de ren met kippen en konijnen. Daarnaast is er de skelteroverkapping waar de kinderen zelf verschillende skelters, fietsjes, steppen en loopfietsen kunnen pakken. Achter op de camping is er ook een speelberg. Genoeg te beleven dus!

Kas

Op de camping staat een kas waarin je droog kunt zitten bij wat somberder weer. Verder staan er in de kas druiven. Wanneer deze rijp zijn mag je die met een mesje voorzichtig afsnijden en opeten. Al de andere gewassen zijn voor eigen gebruik. Toegang is op eigen risico, bij storm en hagel is de kas verboden terrein!

Onze sfeervolle camping is geliefd bij natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen.
Boek en geniet van je vakantie op deze heerlijke
plek in het mooie Limburg.

Genieten in de natuur...

De roos uit het logo van de Rozenhorst
Winkelwagen